WAAROM | DOEL | CONTACT

OVER MRZ-BBQ

WAAROM | DOEL | CONTACT

OVER MRZ-BBQ

Waarom MRZ-BBQ

Mijn grootste hobby is toch wel de het grillen van mooie stukken vlees op de BBQ. Daarnaast heb ik altijd de drang gehad om nog eens een eigen website te maken, met MRZ-BBQ tot gevolg. De afgelopen jaren heb ik enorm veel tijd doorgebracht op internet met het zoeken naar alles wat maar met de BBQ te maken heeft.

Door het enorme aanbod van website en de uiteenlopende kwaliteit van deze pagina’s verdwaal je soms in het vinden van wat je nodig hebt.

Doel:

Het uiteindelijk doel is om met MRZ-BBQ een pagina neer te zetten waarop alles wat met de BBQ te maken heeft overzichtelijk is terug te vinden. Niet alleen een recept, techniek of banner waarmee iets verkocht moet worden maar een totaalaanbod van informatie. Uiteraard kost dit enorm veel tijd en sta ik hierin nog aan het begin. Desalniettemin heb ik toch besloten om de website alvast live te zetten en in de komende periode continu te vernieuwen met nieuwe content.

Help ontwikkelen:

Net als barbecue├źn wat je samen met vrienden en familie doet is ook het vergaren van al deze kennis teveel voor mij alleen. Mocht je dus tips, een fantastisch recept of iets anders hebben om van deze website completer te maken laat het mij dan weten via onderstaand contact formulier.

Neem Contact op